Charmant vakantiehuis aan de rand van het bos

13 Juli 2021 - Mark van Braam

€ 99.00

Op de Veluwe, vlakbij de hanzesteden Zwolle, Hattem, Deventer en Kampen, bevindt zich ons luxe vakantiehuis: Nummer 21. Zonder ver te reizen, kunt u bij ons toch komen genieten van een totaal andere wereld!
Een charmant vakantiehuis en uitermate comfortabel; perfect voor degene die bijzonder en sfeervol wenst te logeren aan de rand van de Veluwe in Gelderland en de prachtige IJssel vallei.

In het voormalige tuinmanshuis van het aanliggende landgoed Winfried en aan de rand van het 300 hectare grote ‘Zwolse bos’, bevindt zich het vakantiehuis. Op de begane grond bevinden zich de keuken en eetkamer, op de 1e verdieping de slaapkamer, badkamer en lounge ruimte. Uiteraard voorzien van een badkamer, tv met dvd, koelkast, gratis fietsen en internet.
Buiten heeft u uw privé terras in de parktuin kunt u uw gedachten laten gaan. Vanuit uw verblijf wandelt of fietst u direct de Veluwe op. De omgeving nodigt uit om te fietsen, te wandelen, skeeleren, steden te bezoeken, musea te ontdekken en heerlijk te eten.

De inrichting van onze sfeervolle vakantiehuis, is het best te omschrijven als ‘een mix van modern, design en brocante’. In elk geval verrassend en anders!

Cathleen en Mark van Braam
vakantiehuis Nummer21 in Wapenveld

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Cottage

Soort
Te huur

Regio
Gelderland en Veluwe

Aantal personen
Maximaal: 2

Idyllisch gelegen aan het rand van het Zwolse Bos, het begin van de Veluwe. Slechts 10 minuten verwijderd van Zwolle en plaatsen als Kampen, Hattem, Epe, Deventer zijn in de regio. Kijk op www.nummer21.com